Uitzenden en detacheren

Een goede “match” tussen werkgever en werknemer is niet vanzelfsprekend en ontzettend belangrijk. Onze kerntaak is dan ook het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij adviseren u graag over het flexibiliseren van uw bedrijf. Wij hanteren de meest functionele CAO: NBBU. Uw werkgeversrisico is hierdoor nihil. Alles wordt voor u geregeld, zodat u zich kunt focussen op de zaken die voor u belangrijk zijn. De werving en selectie van talentvolle medewerkers is ontzettend belangrijk, maar ook een tijdrovend en kostbaar proces. Ook loonadministratie, uitbetaling salarissen en afhandeling bij eventuele ziekte nemen wij voor onze rekening.  Of u nu mensen nodig hebt voor een dag, een week, een jaar of op projectbasis: u zet onze mensen in wanneer u ze nodig hebt.

De juiste persoon op de juiste plek is ons hoofddoel. BAANAAB zorgt ervoor dat we een goede werkgever zijn, door met regelmaat evaluatiegesprekken te houden met onze flex-krachten. Uiteraard kunt u een waardevolle terugkoppeling van ons verwachten om samen tot het beste resultaat te komen.

Naast het uitzenden hebben we ook een grote poule van medewerkers die gedetacheerd kunnen worden bij u. Bent u op zoek naar een kandidaat voor langere periode maar twijfelt u nog of dit structureel is? Of heeft u een eigen geschikte kandidaat, maar wilt u deze (nog) niet zelf in dienst nemen, dan kunnen wij u de oplossing bieden in de vorm van detachering.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het gemak en de voordelen van onze dienstverlening en wilt u kennis maken met BAANAAB? Neem dan contact op met ons en wij bespreken graag de talrijke voordelen voor uw bedrijf.